Εξουσιοδοτημένο Service

Στη Heliland.com διαθέτουμε ένα απο τα πλέον σύγχρονα επισκευαστικά κέντρα Drones στην Ελλάδα και με πιστοποίηση απο την DJI, ως επίσημο Service Center.

Σε εμάς θα βρείτε ένα ολοκληρωμένο τεχνικό περιβάλλον, το οποίο θα σας κάνει να αισθανθείτε ασφάλεια στα έμπειρα τεχνικά μας χέρια. Η πολύχρονη εμπειρία των τεχνικών μας, η άρτια εκπαίδευσή τους και η άριστη τεχνογνωσία, εγγυώνται άριστο τελικό αποτέλεσμα, απαράμιλλη ποιότητα και αμέριστη προσοχή στην λεπτομέρεια.

Οι Υπηρεσίες μας:

  • Δωρεάν Ολοκληρωμένος Τεχνικός Έλεγχος σε όλα μας τα προϊόντα πριν απο την πώλησή τους.
  • Επισκευή Drones της DJI αλλά και οποιασδήποτε άλλης εταιρίας εμπορευόμαστε.
  • Μετατροπές Drones πάσης φύσεως.
  • Συναρμολόγηση τηλεκατευθυνόμενων μοντέλων.
  • Επισκευή τηλεκατευθυνόμενων μοντέλων.
  • Προσαρμογή ρυθμίσεων τηλεκατευθυνόμενων μοντέλων (Set Up).

Στο Επισκευαστικό Κέντρο της Heliland.com χρησιμοποιούμε πάντα ανταλλακτικά άριστης ποιότητας, γνήσια ή after market, ανάλογα με την προτίμησή σας και εγγυόμαστε την απροβλημάτιστη λειτουργεία τους.

Θα χαρούμε να σας δούμε απο κοντά και να σας βοηθήσουμε να καλύψετε κάθε σας ανάγκη, σε ένα φιλικό και οικογενειακό περιβάλλον.

Σας δίνουμε άμεσες λύσεις!

Καλέστε μας τώρα για να συζητήσουμε την ανάγκη σας και να σας προτείνουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις για οποιοδήποτε τεχνικό θέμα. Το άριστα καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό μας θα σας καθοδηγήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ακολουθώντας ένα οργανωμένο σκεπτικό το οποίο θα ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Το επίσημο After-Sales Service Platform της Heliland.com, στην επίσημη σελίδα της DJI

X